Informatie workshops Social Deal

Informatie voor de deelnemers aan de workshop op zondagen (voor dinsdagen: omlaag scrollen a.u.b.!)

Beste deelnemers aan de workshop,

Op een van de geplande zondagen vindt de workshop plaats waar je voor hebt ingeschreven. Graag geef ik hierbij alvast wat informatie.

De workshop start om 16.00 uur.

Vanaf 15.45 uur ben je welkom en staan de koffie en thee met wat lekkers erbij klaar. Kom a.u.b. op tijd maar niet te vroeg! (je kunt echt pas vanaf 15.45 uur binnenkomen, ook als de deur open staat)

De Groene Keuken bevindt zich aan de Elisabethstraat in Uden, nummer 23A (tussen de kapsalon en het café in). Herkenbaar aan de groene voorgevel, het kleurige bankje en natuurlijk het naambord boven de luifel.

Parkeren voor de deur is vaak lastig, maar in de omliggende straatjes is altijd voldoende plek.

Fietsen kunnen in de steeg geplaatst worden, die afgesloten kan worden. Bij binnenkomst even aangeven als je dit wilt.

De recepten van de gerechtjes die we gaan maken, worden achteraf per mail gedeeld, als je je mailadres verstrekt aan De Groene Keuken (er wordt een lijstje neergelegd).

Koffie, thee en smaakwater zijn voor en tijdens de workshop bij de prijs inbegrepen.

Koffie en thee na de maaltijd kost EUR 1,75.

Andere drankjes zijn verkrijgbaar voor de volgende prijzen: wijn (droge witte en rode) EUR 3,00 per glas. Bier EUR 3,00 per flesje. Frisdrank (beperkt assortiment), mineraalwater en sap EUR 2,00. Deze kunnen tijdens de workshop en het aansluitende diner zelf gepakt worden uit de koelkast in De Groene Kamer, op een lijstje noteer je wat je gebruikt. Dit gaat gewoon in goed vertrouwen.

We beginnen met een korte voorstelronde en uitleg van het programma. Daarna spreken we de recepten door en verdelen deze. Na het koken steken we even samen de handen uit de mouwen, ruimen alvast wat op en wassen af (dat gaat bij De Groene Keuken allemaal nog ouderwets met de hand!) en dekken de tafel. Dan schuiven we gezellig aan de grote tafel om al het lekkers te proeven. Als er daarna nog even geholpen kan worden met afruimen, is de rest van de afwas voor De Groene Keuken en kunnen jullie - hopelijk voldaan! – weer naar huis.

Wat over is, mag mee naar huis. De Groene Keuken heeft voldoende bakjes (want is ook een afhaalkeuken). Wellicht ten overvloede: wat gemaakt is, is van iedereen! Het is niet zo dat je automatisch alles mee naar huis mag nemen wat je tijdens de workshop zelf gekookt hebt. Alles wordt eerlijk verdeeld.

Alle gerechten zijn sowieso vegetarisch. Heb je overgevoeligheden of eet je alleen plantaardig, laat het tijdig weten dan wordt daar zo veel mogelijk rekening mee gehouden.

Draag in het kader van veiligheid goede schoenen (in elk geval dichte schoenen, geen slippers of sandalen).

Indeling workshop:

15.45 – 16.00 uur inloop

16.00 uur start: korte voorstelronde, toelichting gerechten en recepten, verdelen van de gerechten

Omstreeks 16.45 uur: aan de kook!

Omstreeks 18.45 uur: opruimen en deel afwas, tafeldekken

Streven: 19.15 uur aan tafel!

Sluiting: 20.00 uur (uitloop tot uiterlijk 20.30 uur)

Heel graag tot zondag! Als er nog vragen of opmerkingen zijn, stel ze gerust via Whatsapp (06-50532131) of mail (info@degroenekeuken-uden.nl)

Met vriendelijke groet, Ylse van Lanen,

De Groene Keuken.

........................................

Informatie voor de workshops op dinsdagen:

(dezelfde informatie als voor de zondagen, zie hierboven, maar let op: de tijden zijn anders!!!)

De workshop start om 17.30 uur.

Vanaf 17.15 uur ben je welkom en staan de koffie en thee met wat lekkers erbij klaar. Kom a.u.b. op tijd maar zeker niet te vroeg! (je kunt echt pas vanaf 17.15 uur binnenkomen, ook als de deur open staat)

Indeling workshop:

17.15 – 17.30 uur inloop

17.30 uur start: korte voorstelronde, toelichting gerechten en recepten, verdelen van de gerechten

Omstreeks 18.15 uur: aan de kook!

Omstreeks 20.15 uur: opruimen en deel afwas, tafeldekken

Streven uiterlijk 20.45 uur: aan tafel!

Heel graag tot dinsdag!