Kom bij ons eten!

Kom gezellig eten in De Groene Kamer!

Eten wat de pot schaft: vegetarisch voor-, hoofd- en nagerecht, zo veel als mogelijk worden duurzame, lokale ingrediënten gebruikt. Met specifieke wensen (denk aan voedselovergevoeligheden) of afkeuren wordt rekening gehouden, graag vooraf aangeven.

De prijs per persoon ligt tussen EUR 25,00 en EUR 30,00 (dit varieert iets per keer, afhankelijk van het aantal gangen en uitgebreidheid). Drankjes apart, voor schappelijke prijzen.

Tijdens 'aanschuifavonden' nemen alle gasten plaats aan één lange tafel. De gerechten worden meestal aan en op tafel geserveerd, soms is er een buffet waar men zelf kan opscheppen, in de aangrenzende ruimte. Als u met een groep van meer dan vijf personen wilt komen, is het beter een eigen datum af te spreken. De charme van een aanschuifavond is immers dat men elkaar nog niet kent.

De nu geplande avonden gaan door vanaf zes personen. Het maximale aantal gasten bepalen wij per keer.
Voor een eigen groep zijn andere data altijd in overleg bespreekbaar.

Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren (wij koken zo afgepast mogelijk om verspilling te voorkomen) via het contactformulier op deze website of direct via e-mail: info@degroenekeuken-uden.nl

Voor 2024 zijn nu de volgende data gepland:

(er komen in de loop van het jaar nog data bij)

Donderdag 22 februari 2024 (aanvang 18.30 uur, inloop v.a. 18.00 uur)

Zaterdag 23 maart 2024 (aanvang 18.30 uur, inloop v.a. 18.00 uur, (update 25-2: VOLGEBOEKT)

De ingang naar De Groene Kamer bereikt u via de steeg, tussen achterzijde slagerij Van Kraay en de hondentrimsalon. De poort staat open, de wit-groene priklichtjes zijn aan, u herkent het vanzelf. Er hangt daar een bord aan de muur van De Groene Kamer) 
Attentie: de ingang via de steeg, dus De Groene Kamer, geldt voor aanschuifavonden of als u voor een diner van een gezelschap komt, bij workshops komt u gewoon binnen via de voordeur, tussen de kapper en het café in. 

Let op: soms doen zich ad hoc opdrachten voor andere zaken voor. Als er op dat moment nog geen reserveringen zijn, kan het zijn dat een aanschuifavond geannuleerd wordt. Kijk dus altijd nog even op deze pagina als u kort van tevoren wilt reserveren. Moraal van dit verhaal: reserveer tijdig om zeker te zijn van uw plaats en doorgaan van de avond! 


Als u niet kunt komen/betaling
Praten over geld is niet gezellig, maar helaas is het in 2023 voorgekomen dat mensen, ondanks nog een mail met info enkele dagen van tevoren, zonder bericht niet kwamen opdagen. Gewoon vergeten. Omdat er maximaal maar zo'n twaalf personen kunnen aanschuiven, drukt dat direct enorm op de omzet terwijl de kosten en de werkuren wel zijn gemaakt. Er is dan ook geen gelegenheid meer om mensen die op de eventuele wachtlijst staan uit te nodigen. Vooraf een betaalverzoek sturen is niet zo praktisch, omdat er regelmatig door één persoon voor enkele anderen wordt gereserveerd, die wel zelf betalen. Als het in 2024 ondanks alle duidelijke communicatie weer voorkomt dat mensen niet komen, zal dat echter wel ingevoerd moeten worden.
Voor nu vanaf deze plaats daarom met nadruk: lieve gasten, annuleer a.u.b. niet te achteloos en als u echt niet kunt alle begrip natuurlijk, maar laat het indien mogelijk ruim van tevoren weten.