Kom bij ons eten!
Nieuw bij De Groene Keuken: gezellig eten in De Groene Kamer!
Eten wat de pot schaft: vegetarisch voor-, hoofd- en nagerecht, zo veel als mogelijk worden duurzame, lokale ingrediënten gebruikt. Met specifieke wensen (denk aan voedselovergevoeligheden) of afkeuren wordt rekening gehouden, graag vooraf aangeven.
De prijs per persoon ligt gewoonlijk tussen EUR 20,00 en 25,00 per persoon (afhankelijk van thema en uitgebreidheid). Drankjes apart, EUR 2,75 voor bier, wijn en biologisch sap, EUR 2,00 voor frisdrank, mineraalwater en koffie/thee. Kraanwater en smaakwater gratis.
Tijdens 'aanschuifavonden' nemen alle gasten plaats aan één lange tafel. De gerechten worden meestal aan en op tafel geserveerd, soms is er een buffet waar men zelf kan opscheppen, in de aangrenzende ruimte.
Bij 'restaurantavonden' zit men per reserverend gezelschap aan tafel.
De avonden gaan al door vanaf één persoon. Het maximale aantal gasten bepalen wij per keer.
Voor een eigen groep zijn andere data altijd in overleg bespreekbaar.
Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren (wij koken zo afgepast mogelijk om verspilling te voorkomen) via het contactformulier op deze website of direct via e-mail: info@degroenekeuken-uden.nl
Voor 2023 zijn de volgende data gepland (later volgen meer data):
Aanschuifavonden, aanvang 18.30 (inloop vanaf 18.00 uur, ingang naar De Groene Kamer is via de steeg):
Vrijdag 24 maart, thema Bijzonder Vega, EUR 24,50 - GEEN PLAATS MEER
Vrijdag 7 april, thema Lekkers uit Libanon e.o. EUR 22,50
Vrijdag 21 april, thema Thailand, EUR 22,50
Vrijdag 28 april, thema India, EUR 22,50
Restaurantavonden (aanvang diner mogelijk tussen 17.30 en 21.00 uur, tijd afstemmen met De Groene Keuken)
Dinsdag 11 april, thema Italiaans "la cucina verde', EUR 22,50
Woensdag 18 april, thema Thailand, EUR 22,50
Dinsdag 2 mei, thema India, EUR 22,50