Op bezoek bij BoerInNatuur»

Gepubliceerd op 01-07-2022

Vanochtend bracht De Groene Keuken (Ylse) een bezoek aan een prachtig mooie en inspirerende plek op Slabroek, in de Maashorst: BoerInNatuur! Debbina van Vuren en Wilco de Zeeuw runnen hier een boerderij met voedselbos, die ook fungeert als onderzoekscentrum.

Het was een romantisch, bijna nostalgisch plaatje: Wilco die sjouwde met melkbussen, de kippen in de mobiele grote ren met kraaiende hanen ertussen en de koeien mét hun kalfjes die enthousiast loeiden omdat ze zo meteen weer naar buiten mochten. Medewerker Jip die met een zakje zojuist geoogste paddenstoelen aanschoof voor de koffie.

Natuurlijk zal het niet altijd zo idyllisch zijn bij BoerInNatuur. Hard werken, bij de tijd zijn, innovatief en inventief blijven.

Wilt u ook genieten van de producten van BoerInNatuur? Dat kan, zie de website voor melk, yoghurt, pap, kazen, eieren, granen en vlees van de eigen dieren, die bij Wilco en Debbina een fijn leven hebben geleid. (in de webshop van BoerInNatuur staat dat de producten als abonnement verkrijgbaar zijn, maar deze kunnen ook los besteld worden!)

www.boer-in-natuur.nl

BoerInNatuur-4-1656671895.jpg