Workshops

De Groene Keuken biedt in 2023 enkele workshops op individuele inschrijving aan in samenwerking met de Volksuniversiteit. De eerste twee zijn gepland voor 7 maart (koken van een gezonde, volwaardige vega(n) maaltijd) en 3 april (koolhydraatarme alternatieven voor pasta en rijst). Zie de site van de Volksuniversiteit voor informatie en aanmelding! (www.volksuniversiteitoss.nl/culinair) De workshops vinden natuurlijk plaats in De Groene Keuken. Daarnaast wordt een beperkt aantal eigen workshops op vrije inschrijving georganiseerd.

Wilt u met een eigen groep een workshop afspreken? Neem dan contact op! De Groene Keuken biedt standaard de volgende workshops voor groepen aan: een driegangen-, uitgebreide en culinaire workshop. In overleg zijn allerlei varianten daarop mogelijk, wij leveren graag maatwerk!  

Kinderkookles - (nog in te plannen)

De les start om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur (inclusief de maaltijd). Het gaat door bij minstens vier aanmeldingen, er kunnen maximaal acht kinderen/tieners (leeftijd omstreeks 10 tot 16 jaar) meedoen. De kosten zijn € 7,50 per persoon.
Inschrijven kan tot uiterlijk ... via het contactformulier op deze site, whatsapp (telefoonnr. 06-50532131) of e-mail (info@degroenekeuken-uden.nl).


Workshop vegetarische hapjes - woensdag 15 maart om 17.00 uur

Nog enkele plaatsen beschikbaar. Er worden diverse kleine gerechtjes/hapjes bereid die geschikt zijn om te presenteren als tapas en/of bij een buffet. 

Aanvang workshop: 17.00 uur

Duur: 4 - 4,5 uur

Kosten EUR 54,00* inclusief btw

Inschrijven via het contactformulier of rechtstreeks via e-mail naar info@degroenekeuken-uden.nl, of via whatsapp (telefoonnr. 06-50532131). De workshop gaat door vanaf vier inschrijvingen.


* inclusief onbeperkt koffie, thee en smaakwater. Overige drankjes EUR 2,75 (bier en wijn) en EUR 2,o0 (fris, sap en mineraalwater), koffie en thee ná de maaltijd EUR 1,50.

Naar contact