Afhalen en bezorgen

Afhaalmaaltijden bij De Groene Keuken:

De afhaalmaaltijden zijn gezond, zo veel mogelijk biologisch en altijd vegetarisch en/of veganistisch!

Wilt u op de hoogte gesteld worden van het aanbod? Geeft u dit aan via mail, whatsapp of messenger. U ontvangt dan een berichtje als er weer afgehaald kan worden. 

Buiten de afhaaldagen om zijn bestellingen op maat in overleg mogelijk! (vanaf pakweg vijf personen)

Campingmaaltijden:

Hartje Groen op maandagen 26 juli, 8 augustus, 22 augustus en 29 augustus

AlpacaFarm op donderdagen 11 en 25 augustus

Leijland op zaterdagen 23 juli en 27 augustus

Afhalen op donderdag 11 en vrijdag 12 augustus: Lekkers uit Libanon (en omstreken)! Ook deze dagen: de actiemaaltijd!

Donderdag 11 en vrijdag 12 augustus kunt u weer een Libanees=getinte maaltijd afhalen.

Basis: mujadarra (gekruide rijst met linzen en donkergebakken uitjes), goedgevulde stoof van aubergine en tomaat en een platbroodje voor EUR 8,95.

All-in: mujadarra, stoof, frisse yoghurtdip met munt, muhammara (dip van geroosterde paprika en walnoot), pickle van kool, gevulde peper/paprika uit de oven, Arabische salade en een platbroodje voor EUR 15,95.

Los bij te bestellen zijn kruidige falafelachtige balletjes 'DGK' (De Groene Keuken), EUR 3,50 per portie van zes stuks.

Actiemaaltijd: voor mensen met een zeer smalle beurs worden op 11 en 12 weer actiemaaltijden aangeboden, maximaal twee per persoon. De kosten zijn niets, indien mogelijk is een kleine tip in het fooienpotje welkom. Deze maaltijden worden aangeboden door een vrijgevige bewoner van de wijk Hoevense Veld, in samenwerking met De Groene Keuken.

Zie de WEBSHOP voor het aanbod en bestelmogelijkheid. Betalen kan contant gepast of met PIN, of vooraf dan wel achteraf via betaalverzoek.

Let op: u ontvangt altijd een bevestiging van uw bestelling! Heeft u die (afhankelijk van het moment van bestellen) niet ruim voor de afhaaldatum, dan is uw bestelling niet doorgekomen. Neemt u dan a.u.b. contact op, om teleurstellingen te voorkomen. 

CAMPING LEIJLAND: op 23 juli en 27 augustus kookt De Groene Keuken voor deze fijne camping in het buitengebied van Vorstenbosch. In juli "Lekkers uit Libanon (en omstreken)" en op 27 augustus Indiase heerlijkheden.

De Groene Keuken gebruikt liefst zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. U kunt eventueel zelf schaaltjes meenemen om de warme onderdelen van uw bestelling in te laten scheppen (de koude worden vooraf al klaargezet, daarvoor is apart uitscheppen ter plekke niet mogelijk). Graag steeds duidelijk vooraf aangeven als u dit wilt. U kunt eventueel ook schaaltjes lenen.

Bestellen is mogelijk tot 19.00 uur op de voorafgaande dag.

Afhalen tussen 17.00 en 19.00 uur, op vooraf afgesproken tijd. Dit is nodig omdat het kort vooraf bakken van broodjes en hapjes als falafel, en het inpakken van de gerechten wat tijd vraagt en het eten natuurlijk lekker warm moet zijn als u het direct thuis wilt nuttigen, dus het moet niet te lang staan.
Geeft u a.u.b. bij de bestelling aan of u de bestelling thuis nog wilt opwarmen of direct wilt gaan eten!

Bezorging is mogelijk tussen 17.00 en 20.00 uur (kosten 5 euro, altijd na overleg en in principe in Uden, Volkel, Odiliapeel, Mariaheide, Zeeland en Nistelrode. Andere plaatsen in overleg eventueel mogelijk tegen meerkosten)

Bestellen via sms of whatsapp-bericht naar 06-50 532 131, via Messenger/Facebook of e-mail (info@degroenekeuken-uden.nl) Of via 'webwinkel'. Als de bestelling is doorgekomen ontvangt u daarvan een bevestiging. (ontvangt u deze niet binnen 12 uur, neem dan a.u.b. contact op met 06-50 532 131) 

Betaling via pin, tikkie, betaalopdracht of cash.